DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 20.06.2012 08:21:23 

AG & York

2009
27.12.2009
Jak nám holčičiky rostou :
 
foceno 17.12.2009 - Jana Lobová více  ZDE
   
 
foceno 25.12.2009 - Jana Lobová více  ZDE
  
všechny holčičky už koukají a začínají si společně hrát. Začínají si ochutnávat navzájem čumáčky, ale po pár minutkách jsou tak unavené z náročné hry, že usnou
 
 
 
 
17.12.2009
Takhle krásné jsou Yorinkovo dcerušky
 
    
   
 
 Dnes je tomu rok co Rendýsek odešel za Duhový most. V naši srdíčkách zůstane napořád.
 
 
 
9.12.2009
Dnes večer se Yorinek spolu s Kitty stali pyšnými rodiči 3 holčiček!!!
MOC GRATULUJEME a mamince i miminkům přejeme hlavně zdravíčko ostatní přijde samo.
 
 
 
 
25.11.2009
Wondýskovi/Rustymu se dnes narodili polosourozenci!!!!
Axa ( Arrogance z Lodice  ) a Emil se stali pyšnými rodiči dvou nádherných modrých slečen, dvou okouzlujících hnědých klučíků a jako třešnička na dortu byla poslední černá slečna
Jumper ( otec našich "Áček" ) se tímto stal dědečkem .
fotky najdete ZDE
 
 
 
 
7.11.2009
V Praze na MVP jsme se setkali s našimi "A miminky" se Zyzynkou (Arrow Black MM), Lordíkem (Action Lord MM) a Agískem (ttack Black MM). Lordík a Agísek se zúčastnili výstavy, kdy oba kluci dostli známku VD. Pan rozhodčí je neshledal jako výborné, ale nám to vůbec navdí, protože kluci na závěr výstavního dne, zvládli ještě bonitaci a tady se jim opravdu dařilo.
Agísek byl moc pochválen za spolupráci a do bonitačního kódu dostal zapsáno pouze IA-černý dle standartu - což znamená chovný s čistým bonitačním kódem!!! (naměřili mu 52,5 cm).
Lordík - dnes také stal chovným s čistým bonitačním kódem!!! (naměřili mu 53 cm)
 
Z Kelpie´s Teamu se ještě zúčastnili:
Skovfarmen´s FAST BLACK BOY, který dostal V1, CAJC, nejlepší mladý a BOB
Royal Coctail JUMPER BLACK (tatínek našich A miminek) - V1, CAC a res. CACIB
Royal Coctail Hamunaptra Blue - super doprovod a oživení atmosféry. Prostě Hamuška je pořád stejná
Fotky dodáme co nejdříve :-)
 
 
 
3.11.2009
Dnes nám přišla moc milá zprávička od Kitty, na sono se ukázalo nejméně 5 mminek!!! Tak ještě jednou moc gratulujeme a už se nemůžeme dočkat až Yorinek bude taťuldou
 
 
 
24.10.2009 - České Budějovice
Na mezinárodní výstavě v Č. Budějicích se našíim "áčkám" vedlo znamenitě:
Ace Speed Brown MM - V1, CAJC, Nejlepší mladý !
Action Lord MM - V1, CAC, CACIB, BOB - Lordík tímto splnil podmínky pro udělení titulu Junior Champion ČR
 
MOC GRATULUJEM!!!
 
 
 
18.9.2009
dnes odjel náš Wondy/Rusty s novým páníčkem do nového domova. Hodně štěstíčka !!!
 
 
 
9.10.2009
dnes náš Yorinek ( Diplomat z Bengasu ) nakryl sympatickou fenku Kitty Foxy Fox, tak pokud vše klapne, na štěňátka se budeme těšit kolem 11.12.2009 :-)
 
 
 
 
 
3.10.2009
výlet k Marcele fotky 
u Marcely jsme se sešli s rodinou Čechových, kteří si už brzy odvezou Wondýska. Wondýskovi budou říkat Rusty. Bude rodinným pejskem, parťákem jejich 3 dětiček a taky bude pomáhat s ovečkama.
 
 
 
 
 
27.9.2009
jak jsme řádili na zahradě fotky 
 
 
 
 
25.9.2009
 Aginka oslavila své 4. narozeniny :-). Aginko jsi naše štěstíčko :-*  fotky
 
 
 
 
 
 
23.9.2009
další výlet, tentokrát na zahradu  fotky  
 
 
 
19.9.2009
poprvé venku : fotky
 
 
 
10.9.2009
Wondy už běhá po bytě, všechno okusuje, asi zkouší co všechno zoubky vydrží. A dnes udělal první loužičku mimo bendu :-)
 
 
 
2.9.2009 
Wondy papá jak může a na jeho váze je to znát - dnes má 1440g. Už se pomalu seznamuje i s Yorinkem, ale ten z něj má ještě stále respekt, asi ví že jako velký chlupatý strejda bude mít v budoucnu velkou povinnost si s prcek hrát a tak se asi pomalu připravuje :-)
 
 
 
1.9.2009 
ráno jsem zjistila, že očíčka už má na škvírku pootevřená a to by nebyl fofrník Wondy aby už odpoledne neměl očka otevřená dokořán :-), takže už kontroluje vše i očíčkama ( sice ještě zrak neni zcela rozvinut a prcek má krásný přihlouplý výraz, ale je to zase skok kupředu :-) )
 
 
 
 
29.9.2009 
tak další skok na váze - 980g. dnes byla další návštěva - Renča s holkama. Holek si užila hlavně Aginka s Yorkem a Renča se pokochala naším Zázrakem :-)
fotky zde
 
Dnes byla MVP v Mladé Boleslavi - a naše barvy hájili :
Agies (Attack Black) - CAJC, nejlepší mladý
Aussinka (Ace Speed Brown) - CAJC
Jumper (tatínek našich "A") - CAC, CCIB, BOB, 5. místo v BIG FCI1
všem mooocinky gratulujem !!!!!
 
 
 
28.8.2009
mrňousek už není takový mrňousek už má 890g. Dnes měl první oficiální návštěvu - holky Melicharky a kulk se předvedl v plné kráse a síle, holky se chychotaly ještě když odcházely :-). Wondy se nechává drbat pod krčkem, pěkně u toho podupává zadní pacinou, vyvrátí krk a požitkářsky si i zamručí :-)
fotky tady a tady
 
 
 
25.8.2009 
Zázrak - Wondy má už 650g. Roste jak z vody a už začal dělat "fóry" s focením, jakmile slyší zvuk foťáku otáčí se zadečkem, že by představoval nejhezčí žast svého tělíčka? :-)
fotky tu
 
 
 
23.8.2009
jsme zvážili našeho čertíka a má neuvěřitelných 530 g. už leze přes celou bednu a jkmile se mu něco jen trochu nelíbí, dá nám to všem hlasitě najevo :-)
fotky
 
 
 
 
21.8.2009 v 14:43 se Agince narodil krásný, zdravý, hnědý kluk.
byl to pořádný cvalík měl 460 g a měl se hned čile k světu. Jeho nrozená byl pro nás zázrk a proto jsem se rozhodli pojmenovt ho B-wonder from hell.
fotky

 
 
 
 
2. a 9. 8. 2009 Agility Louny  
Agiesek se Zýzou ve 14ti měsících vymetají baby agility :-) První víkend na stupních vítězů stanul Agiesek na místě třetím (panička zapomněla parkur..) a Zýzu (video) na metě nejvyšší, další víkend zůstala Zýzu bramborová (vlastní parkur..), ale zlato přesto Agieskovou (video) zásluhou zůstalo v rodině! :-)

 

 
 
24. 7.- 1. 7. 2009 Psí dovolená Doksy  
Zde je to sázka na jistotu - prostě pohoda, jen jsme nemohli moc procházkovat, protože Aginka se nám už pěkně kulatí :-) Foto

 

 
19. 7. 2009 Klubová výstava Mladá Boleslav  
Attack Black MMK - VÝBORNÝ 1, CAJC (třída mladých)
Posudek: Čtrnáctiměsíční pes, dobré velikosti, výborná konstituce, výborný výraz hlavy, krásný krk, správný hřbet, správné končetiny, správný pohyb předních končetin, užší zadních, výborná povaha.

Affinity Angel MMK - VD
Posuzovala p. Andráš Polgár

Foto od Martiny Kalábové

 

 
27. 6. 2009 Velemyšleves  
Byli jsme pozváni v rámci naší ZKO na ukázku agility. Ukázka se myslím povedla a všem se líbila. Probíhal zde dětský den a my byli pozváni užít si ho také. Bylo to úžasné, nejen krásné zázemí, super lidičky, ale spousta super nápadů, jak zabavit nejen dětičky. Foto

 

 
21. 6. 2009 KVP Trmice  
AGinka zabodovala, předvedla se v pohybu sobě vlastním a pan rozhodčí Jančík to náležitě ocenil :-) Vítěz třídy, krajský vítěz a 3. nejkrásnější fena výstavy, co dodat? Fotky
Attack Black MMK - Agiesek, se zúčastnil další výstavy s hodnocením Výborný 1, Vítěz třídy. Foto
tu.
Posudek:
Roční pes, typické hlavy, malinko větší ucho správně nasazené, ještě ne zcela hotová horní linie, velmi slušný hrudník, výborné úhlení a pohybová mechanika vpředu i vzadu, standardní srst, varlata obě, nůžkový skus, velmi dobré předvedení.
Posuzoval: p. Leoš Jančík

 

 
8. - 10. 6. 2009 Český ráj  
Menší zastávka v Českém Ráji (Marcel, díky za tip :-)) Bylo tady nádherně, příroda jak z pohádky, jen toho času bylo málo, tak snad příští rok cestou ze Sence projdeme další část Prachovských skal :-) Fotky

 

 
5. 6. 2009 Senec  
CVP Senec - Národní (tuším Celoštátna výstva psov) výstava u našich sousedů na Slovensku :-) Krásné prostředí a i počasí nám přálo, k tomu jako sladká tečka se přidaly u úspěchy v kruzích : AGinka CAC, BOB; Yorinek res. CAC; Hamu CAC. Příští rok bychom se tu chtěli opět ukázat :-) Fotky

 

 
23. 5. 2009 MVP Litoměřice  
Litoměřický reprezentant Agiesek (Attack Black) zhodnocen jakožto VÝBORNÝ 2. Album k nahlédnutí zde.
Posudek:
Korektní hlava i ucho spr. oko i nůžky dobrá linie hřbetu a šíje. Spr. př. fronta BK korektní, ocas dobře nasazený a nesený, úhlení správné (překlepy vynechány :-))
Posuzovala p.Olga Dolejší

 

 
23. 5. 2009 SOS závod Louny  
OSA Louny pořádala neoficiální závody agility na podporu útulku Jimlín. Starovné byly granulky a sladkosti, tak jsme se rozhodli zúčastnit. A abychom přispěli co možná nejvíc, startoval i Yorinek v kategorii začátečníků a AG v kategorii závodníků. Doprovod nám již tradičně dělala Hamu, jako návštěvník byl s námi Herry a fandil nám Vendík.
Potkali jsme se tam i se Zyzynkou a Sandy – holky pojaly závody pod heslem není důležité vyhrát, ale zůčastnit se :-) Ale určitě to byl fajn zážitek :-)
Rozhodčí: p. Rybář
AG : jumping – 1. místo, Open – 1. místo, Součet – 1. místo
York : jumping – 2. místo, Open – 1. místo, Součet – 1. místo
Prostě se zadařilo :-)

 

 
16. - 17. 5. 2009 Litoměřice  
Zamířily jsme do Litoměřic, kde se konal 4. ročník Hop Trop, závody, které mají tradici a jdou velmi populární. I letos se zde sešlo opravdu hodně zkušených týmů, se kterými nám bylo ctí poměřit síly.
Rozhodčí: p. Spolek
Sobota: open – DISK, LA1 – 11. z 21 týmů, Jumping – 9z 41 týmů, Tunýlkový rodeo – DISK
Neděle: open – 10. z 40 týmů, LA1 – DISK, Jumping – DISK, Tunýlkový rodeo – 9. z 39

 

 
9. 5. 2009 Zkouška ZOP  
S Hamunkou jsme složily zkoušku ZOP a tím splnily vytyčený cíl Marcely, jako chovatelky :-) .

 

 
8. 5. 2009 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav  
Tady se byl ukázat Yorinek (Diplomat z Bengasu) - byl předveden chovatelkou Verďou a umístil se na krásném 2. místě ve své třídě, získal titul res. CAC.

 

 
1. 5. 2009 Májové Hopsání  
již druhý ročník Májovek a sešla se tady část naší rodinky - AG běhala v závodníchách, kde ji krásné dva běhy pokazila panička a byl z toho DISK. Ale Aginka se opravdu moc snažila, bezvadně reagovala a zvedala nožky, aby ani laťky nepadaly, ale ta panička :-( v kategorii baby naše barvy hájil Lordík a Agísek (Attack Black) - kdy krásným výkonem vyhrál Agísek s Luckou 1. místo a Lordík s Tomášem vybojovali 3. místo. fotky: www.zkojirkov.rajce.net

 

 
25. 4. 2009 MVP České Budějovice  
Tady měl svoji výstavní premiéru Lordík a v konkurenci na kelpie nezvykle vysoké se mu podařilo získat titul nejvyšší a to BOB. Kluci jsou prostě šikulky. Tomáš se jako handler nenechal zahambit a Lordík se ukázal v celé své kráse - prostě sehraná dvojka!

 

 
11. 4. 2009 Lounské klubovky agility  
Zyzynka s Verčou odešly ze svých premiérových závodů jakožto trojnásobní vítězové kategorie štěňátek a začátečníků :-)

 

 
7. 3. 2009 Dvojzkoušky Masečín  
1. běh - 8. místo z 38 startujících - postup. rychlost 4,12m/s (dvě chyby - známka VD)
2.běh - 1. místo z 38 startujících - postup. rychlost 4,29 (0 chyb - známka V)
v součtu si AGinka opět vyběhla 2. místo !!!

 

 
7.- 8. 2. 2009 DuoCACIB Brno  
Udělali jsme si výlet a jeli se kouknout jak se bydlí Affince v novém bytečku, kde nás nechala panička Martina přespat - ještě jednou moc děkujeme. Holky - Ag a Affinka, si zařádily, a Berry ten myslím byl rád že jsme odjeli :-D , přeci jen pak měl svůj klid.

A jak se dařilo na výstavě:
Affinka - neděle - VN1 Best Puppy
Hamunka - sobota - Výborná 1, CAJC, Nejlepší mladý plemene, BOB
      - nedělě - Výborná 1, CAJC, Nejlepší mladý plemene, tím Hamunka splnila podmínky pro udělení Junior Champion ČR
Emil - sobota - Výborný 1, CAC, CACIB
      - neděle - Výborný 1, CAC, CACIB, BOB

 

 
7. 2. 2009 Dvojzkoušky Masečín  
1. běh - 3.místo z 25 startujících, postup.rychlost 3,83m/s ( dvě chyby - známka VD) 2. běh - 4. místo z 25 startujících, postup. rychlost 4,20m/s ( dostala 0,78 trestného bohu za čas - známka V) v součtu si AG vyběhla 2. místo !!!

 

 
10. 1. 2009 Pávov  
Proběhla schůzka kelpiňáků. Vydali jsme se na cestu cca 260 km s Luckou a Agískem a Verčou a Zyzynkou a já s AG a Hamu. Dorazili jsme dřív, tak jsme stihli ještě super venčení na panensky bílém sněhu a jak bonus nám svítilo sluníčko, prostě krása, jen ta teplota mínus 14 stupňů to trošku kazila. Ale i tak, celkově bylo fajnově. Potkali jsme Affinku s Marťou a Berrýskem, Marcelu s Emilem a Axou, Jitku s Breeze, Janu s Brayou, Martinu a Arií a Neff.. no prostě nás tam bylo hafooooo. Poschůzovali jsme a šli hromadně venčit - nejvíc fotek je u Affinky a pak naší maličkost. Za fotky děkujeme Martině Kalábové.
No a po venčení jsme se rozjeli k domovu. Naši posádku posílila Marcela s Emilem a Axou, které jsme s mezizastávkou u ní doma vezli do Prahy. V Praze vystoupili Marcela, Emil, Axa a Hamu, protože se chystali s kamarádkou Simonou v neděli na výstavu do Olomouce (výsledky z Olomouce: Axa - V1, Hamu - CAJC a Emil - CAC, BOB, Národní vítěz) a my se řítili k Chomutovu a aby toho nebylo málo s mezi zastávkou v Mostě, kde se odpojila Verča a Zyzy, a pak už hurá domů. Cesta byla v pohodě, ale i tak vyčerpávající - přeci jen 7 hodin za volantem .... No taky jsme se druhý den s AG pořádně vyspinkaly.. :-)