DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 20.06.2012 08:21:23 

AG & York

2011
31.12.2011
Silvestrovský výlet za sněhem
fotky ZDE
  
 
 
 
 
18.12.2011
Už jsou to tři roky, co Rendýsek běhá za klacíčkama tam za Duhovým mostem. Jeho rozesmátý kukuč a vzpomínky na něj mě stále hřejí u srdíčka!
 
 
 
 
19.11.2011
Nastal čas zimního odpočinku a tak procházkujem, klikáme, tančíme, hrajeme si a hlavně si užíváme psinu
Fotky ZDE
    
 
 
 
 
29.10.2011 Lukov
Agi sezónu jsme sice již uzavřeli, ale když se naskytla příležitost zazávodit si na umělé trávě, na které jsme ještě nikdy neběželi a ještě to bylo kousek a v takové pěkné datum, neodolali jsme
Sice počasí silně nepřálo a podzim se vyřádil pěkně chladným a mlhavým počasí, ale my jsme si den užili. Pravda na poslední běhy A1 už nebylo vidět na druhou stranu parkuru jaká byla mlha a běhy začátečníků se museli zrušit, protože tma přišla dříve než pořadatelé očekávali.
Ale já od mých kelpinek dostala ten nejhezčí dárek k narozeninám, obě makaly na neznámém povrchu jak mohly, obě na bedně stanuly a Dreamička si ještě na svých třetích závodech splnila přestup do LA2. Jsou to moje zlatíčka šikovný!
Klukům se bohužel moc nedařilo ale oni nám to na jaře ukážou 
 
 
AG
York
Dream
1.LA3
2.místo
1.ch
4,28m/s
disk
---
2.LA3
disk
disk
 
1.LA1
---
---
3.místo
čistý běh
4,27m/s
2.LA1
---
---
3.místo
čistý běh
4,21m/s
součet
4.místo
---
2.místo
Dream splnila podmínky pro přestup do LA2
 
Potkaly jsme se tu taky s Veronikou a Žížalkou ( Arrow Black MM, dcera AGinky). Holky tady moc pěknými čistými běhy vyhrály obě zkoušky LA1. GRATULUJEME ještě jendou
 
 
 
 
16.10.2011 velké focení
Zuzka Erretová nás pozvala na moc příjemnou akcičku a to na společné venčení a focení hafanů. Modelů se sešlo opravdu dosti, ovčáci, čínský chocholatý pejsek, ruslík, kelpiny, borderky a několik bullhafanů. Bylo na co se dívat. Zuzka a nejen ona, udělala spousty opravdu krásných fotek! Děkujem!
Fotky ZDE a ZDE
od Zuzky jsem si pujčila malou ochutnávku:
    
foto: Zuzka Erretová 
 
 
 
 
8.10.2011 ZKO Vysoká Pec ZZO
Místem činu se stala ZKO Vysoká Pec. Pokud tento mlhavý, deštivý, chladný, dlouhý den velmi velmi shrnu: přišly jsme, viděly jsme a obstály jsme - na výbornou. Dreaminka byla těsně po hárání a tak nastoupila jako úúúúplně poslední a přesto se ukázala v tom nejlepším světle. Je to moje zlatíčko a kdyby jí to panička nekazila, bývala by nepřišla ani o ty 3 bodíky. Takže zkouška ZZO složena na výborně s 57 body z 60-ti možných.
Velký dík a pochvala patří fajn lidičkám z tamnější ZKO. Teplý čaj a vřelá atmosféra nás hřála v nepřízni počasí.
 
 
 
 
2.10.2011 skoková gymnastika s Katkou Lerlovou
Krásně slunečný podzimní den a my s Dreamičkou jsme měly štěstí a naplánovaly seminář s Kačkou. Připomenutí základů a nové sestavičky na procvičování, aby si hafani uvědomili svoje nožičky a uměli pracovat se svým tělíčkem.
Katka je neuvěřitelně trpělivý človíček a tak se nám všem věnovala opravdu s maximálním nasazením a vše vysvětlovala a ukazovala až do „roztrhání těla“
Děkujeme!
 
 
 
 
1.10.2011 O podzimní kvítek
Tradiční závod na ukončení agi sezóny. Počasí krásné, parkury běhavé a velice zajímavé. Rozhodčí Jitka Novotná a jako hospitantka Míša Glossová.
V první běhu se podařilo všechny 3 naše hafany umístit do první desítky, což považuju za velký úspěch . Za to v open se nám nikomu nedařilo, běhy byly pěkné, ale ta špetička štěstí, soustředění tam prostě chyběla a tak to dopadlo jak pro kluky disk tak i pro nás disk. Ale den jsme si užili i tak, kantýna byla opět špičková, tak když nefungoval mozek, aspoň bříška se najedla dosytnosti.
Ještě bych chtěla poděkovat za fajnovou společnost Katy a Angie. Holky nám ukázaly několik prvků z dogdancingu a Katy nám pomohla posunout se v křížení tlapek  díky a snad na brzkou viděnou .
 
 
AGinka
York
Dream
Jump
2.místo
čistý běh
4,76 m/s
4.místo
čistý běh
4,7 m/s
7.místo
čistý běh
4,41 m/s
LA1
---
---
disk
LA3
1.místo
1ch,1odm
3,89 m/s
disk
---
open
disk
disk
disk
více foto ZDE
   
 
 
 
 
21.9.2011 O Pohár města Děčína
Stejně jako loni tento závod byl přesunut do Trmic, kde areál pro psíky přímo stvořený. Role rozhodčího se opět ujal Tomáš Glabazňa a parkury byly opět nápadité. Tentokrát jsme vyrazily na cestu s Nikolou, Lukym a Bruníkem. Yorinek byl na výletě u Brna, kde se zúčastnil klubové výstavy, ale to je jiné povídání. Dreaminka si zde užila svoji závodní premiéru a činila se vskutku jak mohla J. Před začátkem závodů byla změřena a míra ukázala neuvěřitelných 52 cm. Takže mám doma ne kelpinku ale „my little ponny“ . První běh jumping byla panička nějaká zamrzlá a tak se zapomínala v mlze, které se vůbec nechtělo opustit parkur, takže obě kelpinky „úspěšně“ diskla. Ve zkouškách se už dařilo o něco lépe ovšem pohrála si s námi štěstěna a Dreaminka s čistým během byla 6. a AGinka s dvěma chybama byla 2. . A v běhu dne agility open – O pohár města Děčína Dreaminka překvapila a čistým během se vměstnala mezi trojkové psy a obsadila úžasné druhé místo! Aginka bohužel chybovala a tak zůstala na 12. místě.
Takže přehledné výsledky:
 
Dreaminka
AGinka
Jump
Disk
Disk
LA1
6. místo
čistý běh
---
LA3
 
2.místo
2ch.
Open O pohár města Děčína
2.místo
čistý běh
12. místo
 Dreamička se svým prvním vyhraným pohárem
Fotky a videjka od Nikoly ZDE a malá ochutnávka:
  
 
 
 
 
 
21.9.2011 Klubová výstava BCCCZ Zbraslav
Yorinek byl vyslán aby se předvedl ve výstavním kruhu a že je krasavec, to potvrdilo i jeho krásné 3. místo ve třídě otevřené takže výsledek úžasné V3!
 
 
 
 
 
9.-11.9.2011 Žamberk Mistrovství České republiky agility
Pro rok 2011 bylo mistrovství České republiky jednotlivců otevřené pouze pro A3 týmy. Naše smečka jela v plné sestavě, ale na start se postavil Yorinek a AG. Dreaminka stejně jako loni jela fanditJ. Příští rok už konečně bude mít věk a tak pokud se nezmění kritéria, mohla by startovat v soutěži družstev, ale to zatím hodně předbíhám.
Místo činu bylo jako loni, Žamberk, areál kempu Pod Černými Lesy. Chatičky oproti loňsku dostaly nový nátěr a dokonce i peřiny byly novější. Hospůdka zůstala stejně dobrá jako loni, takže spokojenost opět veliká.
Lidičkové opět nezklamali a jako loni byli úžasní.
K vlastním závodům : takže naši spolubojovníci v družstvech byl Kája Kurc s Čokí (AKE) a Martina Miková s Haidy ( BOM)
Bohužel jako družstvo jsme se diskvalifikovali, protože v prvním běhu se diskli Kája s Čokí a Martina s Haidy a ve druhém běhu se diskli Honza s Yorinkem a Kája s Čokí. Takže jediná kdo doběhla oba běhy v našem družstvu byla AGinka.
 
A v jednotlivcích se nám bohužel lepila smůla na paty, ale jak se říká, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a tak jsme se zúčastnili a běhy si pěkně užili .
Jen pro zajímavost, jumping stavěl pan Zdeněk Spolek (CZ), pakur měřil 173 m a měl 19 překážek, postupová rychlost byla 4,94 m/s
A open stavěl pan Ton van den Laar (LU), parkur měřil 179 m a měl 20 překážek, postupová rychlost byla 3,77 m/s.
 kompletní výsledky jsou ZDE
 
 
AG
York
Jumping
26.místo
1ch,
4,79m/s
disk
Open
disk
21.místo
2ch
4,5m/s
C.A.C.I.Ag
disk
disk
V kategorii LA se zúčastnilo 56 týmů
 
   
 
Fotky od Marka Beneše
    
 
 
 
 
 
27.8.2011 Ludslavice - Šampionát australských kelpií
Akce konaná u dalekého Zlína na fotbalovém hřišti v Ludslavicích. Takhle daleko jsme snad na závodech ještě nebyli, ale protože nás hnala motivace prezentovat kelpinky, jeli jsme skorem 400 km na jednodenní závody J. A cesta se určitě vyplatila, viděli jsme spoustou kelpinek a jejich páníky. Viděli jsme Lordíka a Agieska ( syna Aginky), Arinku ( maminku Dreamičky), Čokí, Cecila, Akiru, Fanouše, Giru, Dishe a spoustu dalších J. Bylo to moc fajn, vidět kelpušky v takovém počtu! A samozřejmě i fajn pokec s jejich páníkama. OOObrovský dík patří Radce za poskytnutí nám azylu z pátku na sobotu. Raduš moc děkujem a máš to u nás schované . Aginka se tam zamilovala do Bípečka a Dreaminka si stihla pořádně zaběhat s Cecilem. Nejmladším účastníkem výpravy byl bezesporu Iggy ( z Bengasu), který mohl okukovat agility jako takové a všechno to šílenství kolem .  
K vlastním závodům. Organizace neměla chybu. Dokonce i počasí objednali luxusní. Všude v republice pršelo a kolem Zlína svítilo a hřálo sluníčko. Pro pejsky byla připravena požární hadice s vodou jako osvěžení v letním dni a pro lidi byl k dipozici krom hospůdky i bazén. Prostě se nedalo nic vytknout. Věčně usměvavá rozhodčí z Rakouska Gabi Steppan, stavěla krásné běhavé parkury. První agility open byl velmi rychlý parkur, a pro psy to byl raketový start do slunečného šampionátu. Tady se Aginka umístila celkově na 3. místě a jako jediná kelpie ho doběhla čistě. Yorinek ošidil zonu na áčku a to ho stálo lepší umístění, takhle byl až 12-tý. Následovaly zkoušky, které jsme s AG pojaly jako volný běh, a Aginku jsem hecovala co to šlo. Doběhly jsme s jednou chybou, kdy jsme si opravovaly slalom na 6. místě. Honza s Yorinkem zabodovali a s jednou chybkou se umístili na krásném 3. místě. V závěrečném jumpingu se Honza s Yorinkem umístili na bramborové příčce s čistým během. Zato já ten krásný parkur totálně pomotala. Za slalomem jsem se ztratila a Agince vytvořila 2 odmítnutí, takže v tomto běhu jsme skončily na 18. místě a celkově nás to stálo první místo v součtech šampionátu. Ale protože na prvním místě se umístil Agiesek, tak jsme rádi, že to zůstalo v rodině
Po skončení závodů, následoval běh štěňátek, kde se ukázala Dreamička. Byla to jednoduchá sekvence a Dream byla nadšená, že může taky běžet. Běžela moc hezky plynule a na skocích si dávala záležet. Šikulka moje mi udělala velikou radost. Vybojovala si 2. místo hned za Dishem o 0,4 vteřiny (a protože měření bylo ručně, tak jsem byla s výsledkem nadmíru spokojená)
 
Kompletní výsledky jsou zde
A stručný výtažek :
 
AG
York
Dreaminka
Lord
Agies
Open
3. místo, čistý běh, 3,77m/s
12.místo, 1ch, 3,61m/s
---
11.místo, 1ch, 4,92m/s
15.místo, 1odm, 3,34m/s
Jump
18.místo, 2odm, 3,76m/s
4.místo, 4,45m/s
---
disk
7.místo, 3,78m/s
LA2
---
---
---
2.místo, 1ch, 4,95m/s
1.místo, 3,62m/s
LA3
6.místo, 1ch, 3,38
3.místo, 1ch, 3,79m/s
---
---
---
Štěňata
---
---
2. místo
---
---
šampionát
2. místo
---
---
 
1. místo
 
Závody jsme s i moc užili a už se těšíme na II. Ročník, který se bude konat díkybohu blíž J. Děkujem za super společnost všem a za milá slůvka . Díky a za rok zase naviděnou!
Ještě jedno velké díky Martině Kalábové za fotky a Petrovi Müllerovi za fotky a videa – DĚKUJEME!!!
něco fotek od Martiny:
            
fotky od Ivy Vránové:
 
    
 
 
 
 
21.8.2011 WONDY
Dnes oslavil svoje 2. narozeniny Wondy / Rusty – B-Wonder from Hell MM, syn naší AGinky! Rusty přejeme Ti všechno všecičko nejlepší, hodně hraček, pamlsků a stále tak laskavé páníky jako máš
 
 
 
 
13.-14.8.2011 „O nejlepšího psa LVT Louny“
Stejné místo, stejný rozhodčí, ale tentokráte pouze jeden psovod. Honza běhal s Yorčou i s AGinkou a já se ulejvala s rukou v dlaze.
Yorinek si napravil reputaci, což považuju na parkúrech pana Kirillova za opravdu velký úspěch! Během dvou dnů jen dva DISKy! Klukům se dařilo.
Ale Aginka závody tak trochu sabotovala, protože hned v prvním běhu na startu si Honza dovolil ji rázněji naznačit, že zadeček se nezvedá …. :-D. Ale nakonec se s tím vším poprali šikulkové moji! A výsledky byly o něco veselejší aspoň u Yorinka :
 
Jumping
13.8.
LA1
LA3
Agility
13.8.
Jumping
14.8.
LA1
LA3
Agility
14.8.
Pes LVT Louny
AG
9.místo
3,96m/s 1odm.
DISK
---
DISK
DISK
1.místo
4,27 m/s
---
DISK
DISK
York
7.místo
4,33m/s 1ch
---
DISK
1.místo
3,60m/s
6.místo
3,53m/s
1ch, 2odm
---
DISK
1.místo
3,58m/s
2.místo
   
York LA3                                                  AG LA1                                                   York "O nejlepšího psa LVT Louny"
   
Yorča                                                      vysmátá AGinka                                       společně
 
 
 
 
7.-13.8.2011 LVT Cvikov
O tomhle táboru jsem uvažovala už od loňska, kdy jsme sem jeli s Hankou Koníčkovou na zkoušky ( loni jsme naháněly zkoušky, abychom mohly na republiku). Úžasná krajina, jak se říká vše po ruce, skvělé zázemí v podobě klubovny WC, sprch a stále teplá voda. A ještě možnost stravování v nedaleké hospůdce. Prostě se nedalo co vytknout. Organizaci si již několik let vede Alice Glöcknerová a tak to bylo taky bez obav a jako nejdůležitější – lákavá jména instruktorů a bylo rozhodnuto! Sice termín jsem tak trochu lámala přes koleno, ale nakonec vše klaplo. Sice jsme přijeli až 8. brzo ráno, ale první trénink s Aginkou u Martina Nehyby jsme stihly. Martinovi děkuju za jeho nesmírnou trpělivost s jakou nás drtil top spiny. S Dreamičkou jsme trénovaly pod vedením Martiny Konečné. Té taky patří můj velký dík, její VAL, VAL, VAL!!! Mi stále zní v uších :-) a kolikrát opravdu doběhnu i to v co jsme nevěřila díky MOC! Tábor se prostě povedl až na mojí nešikovnost, kdy jsem si ve čtvrtek při tréninku zakopla o vlastní nohy ( ano Marku, to je ten zatracený frontcross  ) a vlastní ruku nějak pochroumala. Bára s Markem, mě ochotně odvezli do nemocnice v Novém Boru a zpátky mě přivezli s dlahou na ruce. Takže se mi tábor nedobrovolně zkrátil ještě o den. V pátek pro mě přijel Honza a odvezl nás domů. Ještě, že ho máme, zlatíčko naše . A protože byly přihlášené ještě dvoudenní závody hned na víkend 13.-14.8. opět v Lounech a opět na pana Kirillova, podařilo se zajistit VP pro Honzu na AGinku. Ale tohle už je do další aktuálky .
 
 
 
 
6-7.8.2011 Louny „O létající talíř“ + C.A.C.Ag
Sezóna v plném proudu a tak jsme si nemohli nechat ujít dvoudenní závody kousek od nás a ještě když pískal zahraniční rozhodčí – pan Mikhail Kirillov z Ruska. O tomto rozhodčí jsme slyšeli opravdu hodně, tak jsme si to chtěli vyzkoušet na vlastní kůži. A musím říct, že stupnice obtížnosti dle pana Kirillova je na naše poměry tak o dva stupínky jinde, než na co jsme zvyklí. Svědčí o tom nespočet DISKů a třeba i fakt, že z 33 large doběhlo 5 týmů, zkoušku MA1 doběhly 2 týmy ze 7 zúčastněných a třeba LA2 nedoběhl nikdo z 12-ti týmů, v jumping M doběhl 1 tým z 10-ti a tak bych mohla pokračovat . Prostě to byly parkury úplně jiné, než jaké jsme zvyklí běhat. Načerpali jsme spoustu nápadů co a jak cvičit a vesele si běháme dál
A jak se vedlo :
 
Jumping 1
6.8.
Jumping 2
6.8.
LA 3
6.8.
Jumping 3
7.8.
Agility
7.8.
O létající talíř
C.A.C.Ag
York
9. místo, 4,23m/s, 1ch
3. místo
3,56m/s, 1ch
1. místo, 3,81m/s, 1ch
DISK
DISK
5.místo
----
AG
6.místo,
4,1m/s
DISK
DISK
3.místo, 3,51m/s, 1ch
DISK
4.místo
4. místo
 
 
 
 
31.7.2011 Dolní Rychnov
To, že kluci mají splněno na „republiku“ už není žádná novinka, ale protože nikdo nečekal, že se to podaří tak rychle, měli přihlášené dvojzkoušky v Dolním Rychnově. Nebyl důvod je rušit a tak se kluci s Míšou a Izzou vydali směr Dolní Rychnov. Počasí sice vůbec nepřálo, ale pan Spolek se s ničím nezdržoval a tak i průběh závodů nakonec měl i rychlý spád. Klukům se dařilo, jak by taky ne – v elitní LA3 byli sami a tak si přivezli dvě pěkná 1. místa a jedno 3. místo z jumpingu. V kategorii LA startovalo 9 týmů, ale pouze 3 doběhly.
Pro zajímavost postupové rychlosti :
Jumping – 3,51 m/s
1.LA3 – 4,08 m/s
2.LA3 – 3,29 m/s (7,19 trestného bodu za čas)
Kluci tímto splnili pro letošek obhajobu pro A3Ch
 
Dámská část akebocky se vydala na procházku s Monikou Z. a jejím Alanem a Darkou. Sešli jsme se u Evženky a vydali se podél vody až na vyhlídku. Super pokec, fajnová procházka, i počasí se tvářilo rozumněji než dopoledne a zakončení v podobě výborné horké čokoládky/pressa v Evžence. Prostě fajnová neděle. Tak Mončo, další termín musíme domluvit v co nejbližší době . Moc děkujem za super prochajdu
 
 
 
 
24.7.2011
Pro dnešek jsem se rozdělili na dvě party – procházkovou a gymnastickou . Kluci se dohodli s Míšou, vzali velkou smečku brderek a vydali se procházkovat kamsi do lesů nad Ciboušovem. Tak trošku nedobrovolně povinně se k nim přidla i AGinka. A jak je jejím zvykem prochajdu si pěkně užila ve svém tempu J. Takže až na krvavé ouško, si myslím, nikdo nemohl stěžovat. A my s Dreamičkou jsme vyrazily na cvičák, kde se konal seminář skokové gymnastiky pod vedením Katky Lerlové. Načerpaly jsme teorii a vyřádily se v praktických cvičeních, které měla Katka pečlivě připravené. Prostě fajnově strávený den. Dokonce jsem si mohla od Katky převzít materiály, podle kterých cvičí a tak máme hafec inspirace na procvičování. Určitě se chystám vyrazit v nejbližší době na cvičák a pořádně psíky protáhnout .
 
 
 
 
22.7.2011
Dnes Yorinek oslavil své krásné 4. narozeniny!
Yorinku, Chlupy náš! Přejeme Ti všechno všecičko nejlepší, hodně zdravíčka, stále dobrou náladu a spoustu hozených klacíčků
Stejně tak přejem všem D z Bengasu - Pupině, Dylenovi a Drakovi všecičko nej nej nej a poslušné páníčky  
 
 
 
 
16.7.2011 Louny dvojzkoušky
Nahánění zkoušek na „republiku“ se nám nevyhnulo ani letos, tentokrát ovšem zkoušková mánie postihla Honzu. Takže jsme nemohli vynechat blízké Louny a s vidinou pohodového vstávání, když prezentace A3 byla až od 12 hod, jsem se až tak nebránila. Parkúry stavěl Petr Rybář a dal všem pěkně zabrat. Nejen že bylo pravé letní počasí, ale i náročnost parkúrů nám způsobovala pocení nadruhou. Do Loun jsem přijeli kolem 11 hod s tím, že kouknem na dobíhající „dvojkaře“ ale vzhledem k jaksi zdlouhavějšímu průběhu závodů, jsme viděli dobíhající „jedničkáře“ a „dvojkaře“ jsme si mohli shlédnout všechny. No co, pěkné počasí, možnost koupaní psíků a prochajda nám čekání krátilo a tak jsme se vrátili až na LA2 a koukli na obě zkoušky. No ufla – zkoušky byly pěkně zapeklité, takže jsme na A3 byli opravdu natěšeni. Očekávání nám Petr splnil a tak jsem bojovali o doběhnutí. Nám s AGinkou se první doběh nezdařil a byl z toho pěkný disk na 3. překážce … :-) tááákže:
York – 1.LA3 – 2. místo, čistý běh, postupovka 3,88m/s z 8 týmů (rychlejší byla jen Jana s Carrarou)
         -  2.LA3 – 2.místo, čistý běh, postupovka 3,81 m/s z 8 týmů (rychlejší jsem byla jen já s AGinkou  :-)
                         V součtech kluci dosáhli na krásné první místo!!!
Takže shrnuto – splněno na Mistrovství Republiky 2011, připsány dvě zkoušky pro A3Ch a ještě jako bonus vítězství v součtech !!!
GRATULACE!!!
AGinka – 1.LA3 – disk
           - 2. LA3 – 1. místo, čistý běh, postupovka 3,88 m/s z 8 týmů
 
koupáníčko v Lounech a cestou zpět zastávka na Matyldě
   
Vítězný Yorinek
 
Videjka druhé zkoušky by měly být u Nikoly Vitulové - www.vikita.rajce.net 
 
 
 
 
25.6.2011 Hurá na prázdniny
Blížící se prázdniny a to znamená jediné – Hurá na prázdniny do Loun! Počasí bylo pěkné tak akorát na letní běhání. Partička lidiček na pokec se taky sešla pěkná, takže jsme si závody pěkně užili. Parkury v otevřených bězích byly pod taktovkou Katky Lerlové, která se vskutku vyřádila na úhlech a protože nám tohle moc nesedí, těšili jsme se na zkoušky. Alice se zřejmě nechala inspirovat a tak by se parkury mohly jednotně zařadit do kategorie zaúhleně vyúhlených :-).
Kluci si ten den udělali DISKotéku  
Aginka si vyběhla 3. místo ve zkoušce LA3 z 8 startujících týmů, postupovka 4,4 m/s
       Jumping se nám vskutku nepovedl a došlo i na chyby a odmítnutí :-/ a výsledky agility jsem nějak nestihla, tak snad dodám.
       Taaakže výsledek agility open : 5. místo s jednou chybou a postupovkou 4,18m/s z 34 startujících týmů.
fotky od Barči Koníčkové:
  
 Yorinkovi se vskutku nedařilo              
 
foto Jan Podratzký:                                                                               
  
 
 
 
                     
 
19.6.2011 Psí škola Rastava Most
Již tradiční dvojzkoušky v Mostě, kde jsme byli, sice napůl jako diváci, ale každá účast se počítá J. Yorinek měl zde další šanci na splnění poslední chybějící zkoušky LA2, aby mohl přestoupit do „trojek“ a svoji šanci využil maximálně:
1.LA2 – 2. místo čistý běh, postupovka 4,48m/s
2.LA2 – 2. místo čistý běh, postupovka 4,17m/s
Takže kluci přestupují do LA3!!!!!!!! HURÁÁÁ!!!
Menší komplikace nastaly, když jsme se začali pídit, co je všechno potřeba pro první start v A3. V řádu není zmínka o žádání/vystavování A3 karty a názory představitelů KAČR se rozcházely, kdy nejdřív nám bylo řečeno, že o A3 kartu požádat musíme, potom, že A3 karty už se nevystavují a paní předsedkyně KAČR, nám řekla, že si máme přečíst řád – sice trochu úsměvné, ale taky odpověď. Takže nakonec převážil názor, že o A3 kartu nežádat a prostě přestoupit. Takže pokud řešíte něco podobného, snad jste došli ke stejnému závěru :-).
 
 
 
 
18.6.2011 Rašovice
Závody pořádala naše OSA, takže hlavní role byla pořadatelská, ale proč si i nezazávodit? Parkúry stavěl Petr Rybář a byly vskutku běhavé. Počasí se nad námi smilovalo a i přes nepříznivou předpověď obloha upustila pár kapek až při závěrečném vyhlašování. A jak jsme běhali? I přes ne úplně dokonalou koncentraci, kterou „narušovaly“ pořadatelské povinnosti se vcelku dařilo:
York - 1.LA2 - DISK páníček elegantním skluzem sejmul poslední skokovku a tím Yorinka diskvalifikoval
         – 2.LA2 – 3.místo bohužel shozená laťka a postupovka 4,37m/s
         - jumping – 4. místo z 22 týmů, postupovka 5,03m/s, chyběla necelá půl vteřinka na 3. místo.
AG – 1.LA3 – 1. místo, postupovka 4,38m/s
     - 2. LA3 – 3. místo, skočená zóna, postupovka 4,37m/s
     - jumping – 5. místo z 22 týmů, postupovka 4,97m/s
Bohužel jsme se s AGinkou v posledním běhu střetly u předposlední překážky a tak to odnesl můj kotník a zřejmě nějaké ta vteřinka. Ale i tak půl vteřinky za Yorinkem a necelou vteřinku na 3. místo. Takže spokojenost.
kompletní výsledky ZDE
foto od MVDr J. Kučery ZDE
foto od Barči Koníčkové ZDE
  
   
Proběhlo zde i předání pohárů za Psa roku 2010 ZKO Klášterc nad Ohří, kde se Yorinek umístil na krásném druhém místě!
 
autorem fotek je MVDr J. Kučera
 
 
 
 
14.6.2011
Ne, ne, neflákáme se. Pilně se připravujeme na další závody a soutěže. Krom agilitění, procvičujem poslušnost – jakmile bude v okolí ZZO tak Dreamička nastoupí a nebo ZOP pro Yorinka no a na BH by nastoupili oba. Taky talíře nenecháme zahálet a doma si tančíme pro radost. Bohužel domácí PC se mnou přestal komunikovat a tak fotky a videjka z výletů, akcí i tréninků dodám jakmile se PC umoudří.
 
 
 
 
29.5.2011 Dvojzkoušky Most
Yorinek jel závodit a pokusit se o složení postupové zkoušky do LA3. Úspěšnost byla 50%, takže si kluci odnesli čtvrtou čistouLA2 na V. Dokonce si vyběhli i krásné 1. místo.
Takže už chybí jedna poslední do LA3!!!
 
 
 
 
28.5.2011 Buřt Cup
Úžasná akcička pořádaná Agility Team CL. Ještě jednou děkuju Nikol, že mě ukecala jet :-). Krom štědrého uvítacího balíčku, pro každého závodníka, který obsahoval krom pískacího buřtíka pro pejska ještě i poukázku na buřtíka opravdového pro páníčka. Se pořadatelé vytáhli úúúžasnými cenami! Za každý otevřený běh 15kg pytel KVALITNÍHO krmení, za zkoušky 8kg téhož krmení a spousta a spousta dalších cen. No jasně byly i poháry a taky moooc krásný. Fajnová kuchyňka i zázemí a jako bonus i lesík, kde se mohlo venčit. Organizace jak od pořadatelů tak od rozhodčí Alice i budoucí rozhodčí Míši neměla chybu a vše běželo jak na drátkách.
Bohužel, ceny mám vyfocené jen před předáváním. S AG jsme se nějak nesehrály a byly z toho krásné dva disky a jendnou 19. místo v agility openu z 40. startujících v LA. Takže příští rok jedeme znovu a pokusíme se napravit si reputaci 
Fotky i videjka dodám hned jak se podaří zprovoznit domácí PC.
Pořadatelům i Alici Glöcknerové jako rozhodčí patří náš velký dík za moc fajn den.
 
 
 
 
25.5.2011
DNES OSLAVILY „NAŠE A MIMINKA“ KRÁSNÉ TŘETÍ NAROZENINY!!!
Ještě jednou všem přejeme všechno nej, spoustu hozených aportků a stále stejně akční paničky a páníčka J
 
 
 
 
22.5.2011 Jirkovská přehrada
Po sobotě jsme si s holkama udělaly krásný výlet na Jirkovskou přehradu. Procházka krásná, lesem kolem potoka až k přehradě a počasí přmo luxusní. Nejen, že si holky zaplavaly (samozřejmě ne v Jirkovské přehradě), ale myslím, že jsme se vrátily všechny příjemně unavené :-)
 
 
 
 
21.5.2011 NVP Litoměřice
Tato akce byla pro nás obzvláště nepovedenou. Brzké ranní vstávání už patří mezi rutinu, takže o hodinku hodinku dříve, abychom měli časovou rezervu, už nebylo nic neobvyklého. Cesta až k Litoměřicím byla v pohodě. Ovšem totální dopravní kolaps již před Litomkama, mě dosti nervózněl. Ale kolona jela …. Po dlouhé půl hodině v koloně, bylo parkoviště konečně na obzoru. Pořadatelé dosti ospale pouštěli jednotlivá auta do jakéhosi areálu, kde byla spleť ulic a zřejmě sídla firem. Ovšem tady byli již pořadatelé zřejmě více vzbuzeni a tak nás neuvěřitelných 38 minut proháněli po areálu. To už moje nervozita dosáhla bodu varu a zaparkovala jsem kdesi mezi kamióny a odmítala další popojíždění. Za dosti rychlého poklusu jsem prošla branou, kde byla tradiční prohlídka očkováků a metelila jsem si to ke kruhu. V kruhu už byly kelpie. Bleskurychle jsem Dreamičce nasadila předváděčku a dožadovala se informací, kdy můžeme do kruhu. Ovšem paní rozhodčí byla dosti nepříjemná a gesty nám bylo naznačeno, ať neotravujeme. Pořadatelé v kruhu byli dost zmateni a rázně mi vysvětlili, že teda pokud nemám „desky“ , nemám v kruhu co dělat. Desky jsem neobdržela na bráně, tak jsem předpokládala, že budou v kruhu – OMYL! Údajně, mě tou jistou branou vůbec pustit neměli a tak začal můj stíhací běh pro desky. Desky sehnány, ale do kruhu akorát nastupovaly borderky. Moje zděšení a rozčílení dosáhlo maxima. Po nekonečných dohadech s pořadateli, byla Dreaminka posouzena mimo pořadí s pěkným posudkem a známkou V, ovšem bez pořadí a bez nároku ucházet se o CAJC. Takže nálada pod bodem mrazu. S Nikol jsme aspoň prolezly stánky a trochu sklidnily nervíky. Nicméně tímto chci moc poděkovat Karle od Kukyho za pohlídání obou mých holčiček, když jsem naháněla vše potřebné, Nikol za „držení basy“ :-), Míše za pozitivní náladu a Láďovi s Markétou za správné nasměrování k bráně, jinak bych asi bloudila po výstavišti do dnes.
Takže jestli ještě někdy do Litoměřic …. To si opravdu hooodně rozmyslím.
 
 
 
 14.-15.5.2011 úspěšný víkend
V sobotu jsme se vydali na závody do Loun již tuším 3. ročník neofociálních závodů na podporu psího a kočičího útulku. Na neoficiální závody jezdím jen sporadicky, ale proč nepodpořit dobrou věc. Tak jsme vyjeli v plné sestavě a dokonce už závodila i Dreamička. Počasí bylo ráno chladné a sluníčku se taky z pod mraků moc nechtělo, ale nakonec se na vyhlášení ukázalo. Parkury byly od Petra Rybáře a musím říct, že ač se nezdály, měly svou myšlenku a nápad. Tradičně skvělý organizační tým „Louňáků“ nás opět přesvědčil o svých kvalitách – minimální prodlevy, rychlé výsledky a opět otevřená kuchyňka. Tetka Jitka skvěle moderovala, dokonce i jednomu pejskovi pomohla k nové rodině. Takže prostě opět fajn SOSky. A jak se dařilo :
Dreamička – LA žač. jumping – 2. místo čistý běh, postupovka 5,34m/s
                                 open – 6. místo, panička přidala jednu skočku navíc a i tak měla Dream 2. nejrychlejší čas J, postupovka 4,38m/s
 
York – jumping – 1. místo, čistý běh, postupovka 4,37m/s
-         open – 2. místo, 1 odmítnutí, postupovka 3,56m/s
 
AG – jumping – disk
-         open – 1. místo. 1odmítnutí, postupovka 3,67
  
jumping začátečníci LA                           jumping pokročilý LA                              open pokročilý LA
 
   
foto ZDE, ZDE, ZDE a ZDE
naše fotky a videjka doplním
 
V neděli jsme se s Dreamičkou vydaly na blízký cvičák ZKO Březenecká, kde se konaly zkoušky. Naše kategorie byla ZOP. Počasí bylo od rána všelijaké a tak jsem uvítala otevřenou kuchyni. Obídek tam byl opravdu gurmánský a šéfkuchaři patří poklona J. A jak se nám s Dream dařilo …. Po úvodní infarktové situaci, kdy se Dreaminka zvedla z odložení, jsem byla schopná pokračovat jen díky panu rozhodčímu Famfulíkovi, který se do mě, jak se říká „pořádně obul“ – díky za to! V následující poslušnosti nám byl stržen pouze jeden bod za pomocný povel vstaň, jinak vše za „10“, skupinové cviky dopadly o něco hůře – se ztrátou dvou bodíků a nepříjemný materiál nám nějak nesedl i přes trénink minulý týden. Ale bodíky stačily a tak máme zkoušku za velmi dobře!
 
 
 
 
30.4.-1.5.2011 Křivonoska
Mezinárodní mistrovství České republiky kelpií a speciální výstava
Dlouho očekávaný víkend, na který jsem se neskutečně těšila. I přes sabotaci mého autíčka se našel andělíček strážný a autíčko půjčil a mohlo se vyrazit. Parťáky na cestu i do chatky a hlavně šéffotografa nám dělala Verča se Zýzou.
Na místo určení jsme dorazily už v pátek po ne úplně rychlé cestě. Kemp byl suprový, pohodový lidičkové a prostorná chatka byly jen předzvěstí úžasného víkendu. Abych dlouho nenapínala. Na speciální výstavě se sešlo skorem 40 kelpií. Dreaminka ve třídě mladých si odnesla krásný posudek (asi jako všechny kelpinky) a známku V3. Paní rozhodčí nám při gratulaci ještě moc chválila pohyb a opravdu vypadala nadšeně:-).
AGinka se prezentovala ve třídě otevřené, kde si také odnesla moc pěkný posudek, známku V2 a res. CAC.
A konečně nadešel čas na námi toužebně očekávané agility! Parkury stavěli manželé z Rakouska a jim patří můj velký obdiv. Krásné běhavé technické parkury. Musím říci, že od českých rozhodčí, jsem už hodně dlouho neviděla tak povedené parkury! Bylo opravdu čím se kochat. Tyhle úžasné parkury vyvážily i organizační nedostatky, se kterými jsme během víkendu všichni bojovali. Mohla bych se tady dlouze rozplývat nad důvtipností parkurů, nad večně pohodově naladěnými rozhodčími i nad úžasnými běhy, kterých bylo k vidění spousta, ale hupsnu rovnou na naše výsledky: postupovky jsem bohužel nezachytila, ale doplním, hned jak budou oficiální výsledky 
Sobota- open – 2. místo, čistý běh VIDEO
-         LA3 – 1. místo, čistý běh
-         Jumping – 11. místo, chyba ve slalomu, takže šupky dupky celý slalom znovu VIDEO
Neděle: - jumping – disk – ovšem luxusní:-D VIDEO
-         LA3 – 1. místo, čistý běh – OBHAJENY „TROJKY“!!!! VIDEO
-         Open – finálový běh mistrovství – celkovým pořadím si nejsem jista ale v AKE 1. místo – čistý běh
 
JSME MISTŘI AKE ČR PRO ROK 2011
 
A jako třešinka na dortu bylo absolutně 3. místo v LA!
 
  
Attack Black MM - Agiesek - syn AGinky je 1. vicemistr ČR !!! GRATULACE OOOBROVSKÁ
více fotek ZDE 
 
 
 
 
25.4.2011 Uskákané dvojzkoušky Mělník
Na Velikonoční pondělí jsme se vydaly s Nikolou a jejíma BOCákama do Mělníka. Organizačně povedené závody, ale počasí moc nepřálo a i déšť nám přineslo. Ovšem, nějak panička nefungovala jak by měla a hned první prohlídku LA3 pomotala na dvou místech. Takže to nevyhnutelně skončilo DISK a druhá prohlídka sice už byla podle čísel, ale líné nohy paničky opět zařídily rychlý disk. Takže jsme se utvrdily, že pokaždé není posvícení a vše pojaly sportovně. Takže příště si přijedem napravit reputaci
 
 
 
 
23.4. Psí škola Rastava
2. Mostecké dvojzkoušky. Po fajnovém víkendu stráveným před měsícem tady v Mostě, jsme neváhali a přijeli zase a jak to tak vypadá, budeme stálými hosty tady na Rastavě. Opět počasí přálo, pořadatelé byli připraveni na vše a tak opět vše klaplo na jedničku. A jak se dařilo? Veronika stavěla běhavé parkury a ty se nám moc líbily.
AGinka první start v LA3 pojala luxusně
1.LA3 – 1. místo, čistý běh, postupovka 4,21 m/sVIDEO
2.LA3 – 2. místo, 1 shozená laťka, postupovka 4,6 m/s VIDEO
 
Yorinek:
1.LA2 – 2.místo, čistý běh, postupovka dohledám  VIDEO
2.LA2 - disk
 
fotky a videjka ZDE
 
 
 
 
9.4.2011 Louny
Soboty jsme si užily s holkama v Lounech. Sluníčko krásně svítilo, sice vítr byl neodbytný, ale zima nebyla. Hned na úvodní sekvenci jsme s Dreamičkou byly zařazeny mezi pokročilé, i přesto, že jsem nás hlásila do začátečníků. Takže jsem si pořádně zaběhala s oběma holkama. Ještě že bylo dost psů, abych holky stihla vystřídat. Sice AG hárá, takže to nebylo úplně ideální, ale snad nám Marcela odpustí ne zcela soustředěného Bilíčka
Potkaly jsme se s Girou Xapatán, která přijela s paničkou z Plzně a potkaly jsme i Ebinku (Abinku – nevím jak se malá princena píše – promiň Hani) naší vnučku. Taže když to shrnu, tak kelpinky a polokelpinka opět zářily .
Fotka zatím jen z mého telefonu, ale máme slíbeno od Milušky, že pořádné fotky ještě pošle – už se moc těšíme nejen na fotky, ale i na další soustřeďko. 
Tak zase v Lounech papa
 Girra, Dream, AG - vlastně jedna rodina
Fotky od Milušky: převzato z www.agilitylouny.rajce.idnes.cz 
   
AG                                                            AG a Dream                                             Ebinka, AG, Dream, Girra Xapatán   
 
 
 
 
26.-27.3. Psí škola Rastava
1. Mostecké dvojzkoušky.
Most máme kousíček a tak jsme si premiéru nenechaly ujít. AG chybí dvě zkoušky pro přesup do LA3 a tak by byl hřích nezajet do Mostu. Ráno bylo dost chladné o to vřelejší bylo přivítání . Parkury stavěla Veronika Vostrá a po dlouhé zimě si připravila pěkné běhavé parkury, které nám opravdu sedly a podařilo se nám sáhnout si na stupínek nejvyšší dokonce dvakrát a vyhrát i celkový součet. Nicméně jsme tím splnily podmínky pro start do elitní LA3!  HURÁ!!!!!
1. LA2 – 1. místo, čistý běh, postupovka 4,07 m/s VIDEO
2. LA2 - 1. místo, čistý běh, postupovka 4,27 m/s VIDEO
 
Na Mosteckých dvojzkouškách se sešlo nejvíc agi kelpin, co pamatuju: LA2 - Attack Black MM (syn AG), AG, v LA1 se představili Britney z Lhotecké Linie (teta Dream) a Capitan Cook z Lodice a jako agi dorost přijeli fandit Joker, Crazy a naše Dream
 
Neoficiální závody O RASTAVÁCKOU TLAPKU
Tady se role prohodily a tentokráte běhala Dreaminka. Kategorie byly štěňátka do 12-ti měsíců a začátečníci od 12-ti měsíců. Dream o 14 dní překročila 12 měsíců a tak startovala zřejmě jako nejmladší začátečník. I tak se ve startovním poli neztratila a v prvním běhu open, kvůli paničky chybě skončila pátá a v druhém jumping běhu doběhla na krásném druhém místě! Se závodní atmosférou se poprala výborně a jsem na ni patřičně hrdá!
Aby to AG nebylo tak úplně líto, přihlásila jsem ji do otevřeného běhu, kde s jednou chybou doběhla druhá.
Dreamička – open – 5. místo, 1 chyba VIDEO
                  -  jumping 2. místo, čistý běh VIDEO
AG – otevřený běh – 2. místo, 1 chyba
 
Víkend byl pro nás moc fajn, kdy z 5-ti závodních běhů jsme si přivezly 4 medaile
za videa děkujeme paní Vostré, která dostala na starost Nikoly foťák
za fotky děkujeme Nikole Vitulové : www.vikita.rajce.net
   
 
 
 
 21.3.2011 Hradec Králové
Dlouho plánovaná cesta do Hradce Králové s Veronikou a Hvězdičkou a Nikolou a Brunem. Tentokrát jela jen Dreaminka a to, protože jsme byli objednaní k panu MVDr. Ekrovi na vyšetření DKK a DKL. Nebudu zbytečně napínat, celá naše výprava dopadla nejlépe jak mohla, všichni jsme si odvezli 0/0 :-)
Dreaminka – DKK 0/0
-         DKL 0/0
Hvězdička z Bengasu -  DKK 0/0
                -   DKL 0/0
Bruno od Dupíků – DKK 0/0
A jak byli všichni pesani úžasně sladcí po narkóze ….
 
a jedna jarní - ostrůvek podbělu jsem hned musela sdokumentovat 
  
 
 
 
 
13.3.2011 Dvoje zkoušky Ústí
Další závodní kolo v Ústí pro nás bylo bohužel dost smolné. 1. zkouška LA2 York i AG disk, páníčkové nezvládli vedení a i přes pěkný parkur pana Spolka se podařilo disk. 2. zkouška byla o něco záludnější, aspoň z našeho pohledu, ale Honza s Yorkem doběhli – sice s odmítnutím a nějakým tím trestným bodem za čas, ale doběhli. Já s AG jsme dosti krkolomně zvládly nástrahy trati a pak mojí chybou v cílové rovince z toho byl čistý disk.
Takže pro přehled:
York – 1.LA2 – disk
        - 2.LA2 – 6. místo, D, jedno odmítnutí, postupovka 3,3 m/s
AG – 1. LA2 – disk
 
     - 2. LA2 - disk
                               
   
 
  
 
 
Nově jsme otevřeli kurzy výcviku pod naším vedením. Kurz může být zaměřen na ovladatelnost psa, agility, dogdancing nebo přípravu na výstavy. Více o kurzech najdete ZDE  
 
 
 
 
4.3.2011
Miminka B Nildanya rostou jako z vody a některé holčičky jsou ještě nezadané
více info najdete ZDE
 
 
doplněn odkaz na naše výcvikové stránky v Odkazech
 
 
 
 
23.2.2011
Dnes před 18 hodinou se konečně Ejminka rozhodla ukázat světu svoje poklady. Jako první přišla na svět čb. fenečka následovali ji dvě setřičky a pak velký bráška a jako takový malý bonus se po půlnoci narodila ještě jedna fenečka. Takže celkové skóre jsou 4 holčičky a jeden kluk jako buk! Více fotek najdete ZDE . Barvičky se zatím jeví jako černobílé, ale u dvou fenek si na určení barvičky ještě počkáme :-)
 Ejminka je vzorná maminka
  
holčička 1                                       holčička 2                                 holčička 3
 
kluk                                               holčička 5
 
 
 
 
13.2.2011 Dvoje zkoušky Ústí
Honba za zkouškama nekončí a protože bysme se i letos rádi podívali na MR jako závodící. Jeli jsme zkusit štěstí do Ústí. AG chybí splnit 2x zkoušku LA2 na V čistě do 3. místa a Yorkovi 3x.
Počasí sice moc nepřálo, ale cesta proběhla v pohodě, organizace byla výborná a v  prostředí koňských stájí se nám líbilo. Ovšem štěstíčko moc nepřálo a zdravotní stav tomu nepřidal takže jsme si kýženou zkoušku nepřivezli, ale i tak se nám tam moc líbilo a v březnu si to zopakujem
York – 1.LA2 – disk
         - 2.LA2 – 5. místo, V, jedno odmítnutí, postupovka 3,51 m/s
AG – 1. LA2 – 4. místo, V, čistě, postupovka 4,35m/s
      - 2. LA2 - disk
 
 
 
 
12.2.2011 Matylda
Nesněžilo, nepršelo, nefoukalo a my jsme si užili fajn procházku u Matyldy. Viděli jsme se s Verčou, Zýzou a Sandynkou, Terkou a Cullenem  a Zuzkou a Tobíkem. Pesani se pořádně proběhli my si pěkně pokecaly a pokud bude technika spolupracovat dočkáme se i fotek od Verči
PS: snad Tobíka už pacinky nebolí
 
 
 
 
 
5.-6.2011 DUO CACIB Brno
Tradiční mezinárodní výstava tentokráte přilákala i nás. Nejen, že jsme se tu potkali se spoustou známých a příbuzných, ale i do výstavního kruhu jsme se odvážili. Yorinek ve třídě otevřené a Dream ve třídě mladých. AG se tentokráte ujala role „kouče“ za páskou. Přijel se podívat dokonce i Rusty ( B-Wonder from Hell MM) a společnost nám dělala i Affinka ( Affinity Angel MM). Ze strany BOC to byl trošku delší seznam : Abigail, Hvězdička a Geri Junior z Bengasu, Sunny Blue Foxy Fox a spousta dalších. A jak už to bývá i výstavní štěstí je vrtkavé a vkus rozhodčích věcí nevyzpytatelnou, tak i nám se vedlo na střídačku:
Sobota:
Dream – V1, CAJC, nejlepší mladý
York – VD
Neděle:
Dream – V2
York – V2, res.CAC
   
Poděkování patří: Ruslerce na poskytnutí ubytování, za výbornou kuchyni a za fotečky,Kalábce za společnost při cestování a snad se dočkáme i foteček, Veronice V. za odborné rady a hlavně za dozor nad klukama, p. Čechovi, že absolvoval náročnou cestu a přivezl ukázat Rustyho, Jance O. za odpočinkovou zastávku v Praze a za výbornou výslužku :-), a všem ostatním za fajn společnost a bezva víkend.
 
 
 
 
 
 
1.2.2011
Dnes se Affinka MM stala první kelpií v ČR záchranářkou čekatelkou.
Veliká gratulace Affince i Martině
  
 
 
 
 
20.1.2011
!!! HURÁ !!!
Ejminka nám po týdenním napínání ukázala na sonu nejméně 3 štěnísky!!!!
Březost je tímto potvrzena a pokud máte zájem o štěňátko ze spojení Eyes Like Appaloosa Hardy Horde (Ejminka) a Diplomat z Bagasu (York) kontaktujte Honzu ( molny@seznam.cz) nebo Monču ( JirotovaMonika@seznam.cz ).
Štěňátka budou DNA CEA Normal po rodičích. Očekáváme typickou bordeří povahu, výstavní i sportovní předpoklady.
 pro více informací o tomto spojení klikněte na foto
 
 
 
 
 
8.-9.1.2011
Posilvestrovské skotačení o sněhovou vločku
Již devátý ročník tradičních halových závodů a jako vždy spousta známých a pro nás takový budíček po proválených Vánocích. I letos byla spousta známých a tak se povídalo o roce minulém i roce budoucím :-)
Parkury stavěl tradičně pan rozhodčí Grygar a jak AG běhala :
sobota – LA2 – 8. místo z 18 týmů ( jedna chyba, panička ji vyhodila ze slalomu ) postupovka 3,21m/s
-         open – DISK nějak se přerušilo spojení
-         jumping – 6. z 41 týmů (2 tr.body za čas)postupovka 4,02 m/s
neděle - LA2 – 9. z 16 týmů (1 odmítnutí, rozhodčí má vždycky pravdu ) postupovka 3,89 m/s
-         open – opět DISK ta panička si prostě na ruce ne a ne dát pozor
-         jumping – 3. z 37 týmů čistý běh s postupovou opět 4,02 m/s
foto Jan Podratzký, zdroj www.agilitylouny.rajce.net
 
 
 
21.+23.12.2010

Za Yorinkem přijela nevěsta od Plzně Ejminka – Eyes Like Appaloosa Hardy Horde. Ejmince se u nás zřejmě moc líbilo a tak svoje páníčky Monču a Jirku k nám hnala hned na 4x J. Ale nakonec všechno dobře dopadlo a krom pohodového předvánočního pokecu se uskutečnilo i krytí a jestli se vše i podařilo, můžeme se v únoru těšit na štěníska. Štěníska budu odchována u Monči a Jirky v chs Nildanya.

Štěňátka budou DNA CEA Normal po rodičích. Více info naleznete ZDE.

V případě zájmu o štěně z tohoto spojení kontaktujte buď chs Nildanya ( JirotovaMonika@seznam.cz ) nebo Honzu ( molny@seznam.cz ).